frisurer
Skønhed

Nemt hår til hverdag

Posted on

Jeg elsker fine opsatte frisurer, men ender altid med de samme 3..

Og netop 2 af de 3 som jeg altid laver, viser Christina Wedel her i sin fine video. Det er vitterligt lige så nemt som hun siger og viser, og mine absolutte go-to frisurer. Jeg er ikke sprunget med på fletningen endnu, men jeg har også meget glat hår, og jeg synes det ser lidt barnligt ud til mig.

Men enjoy, her kommer der nogle meget nemme frisurer, hvor alle kan være med.

Hvis du kunne tænke dig mere inspiration til nemt hår, så tjek det her indlæg jeg tidligere har lavet om samme emne.

hårtab kvinder
hårtab hos kvinder
kvindeligt hårtab

Ikke alle er så heldige at have langt tykt hår, og nogle oplever at de især efter en fødsel har svært ved at håret tilbage igen. Andre har altid haft mindre hår. Hvis du er interesseret i at vide mere om behandling af hårtab hos kvinder, så se linket herunder:

Hårtab Kvinder

One thought on “Nemt hår til hverdag

  1. venterpaavin

    14. december 2017 at 21:37

    Jeg ender altid med håret i knold. Langt hår er bare så upraktisk, når man arbejder med mennekser – men elsker det i fritiden, så knold er vejen frem (;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *