Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
kalender
Blandede bolcher, Inspiration

Ny stil i 2018

Posted on

Har du planlagt at anlægge en ny stil i 2018?

Og her tænker jeg ikke på tøj stil, nej jeg tænker på kalender og notater! Jeg kan mærke at min hukommelse er blevet væsentligt dårligere, især fordi jeg efterhånden spreder mig over ret mange projekter og områder. Så derfor har jeg besluttet mig for at gøre en ekstra indsats for at få sat mine tanker og noter i system.

Jeg har tidligere brugt Onenote på min computer til notater og lister, da den kan sammenkobles med outlook. Det er ret smart at kunne linke sine aftaler med sine noter. Men på grund på uløselige og uforklarlige IT problemer, så kan jeg ikke have min pc med til møder, uden at den går helt i baglås… Og så går ideen ligesom fløjten.

Så nu overvejer jeg at gå all in på en bullet kalender! 

Jeg holder meget af at lave lister, og opbygningen af bulletkalenderen virker ikke alt for vedligeholdelsestung. Du kan se mere nedenfor, hvis det er noget for dig.

 

Jeg har tidligere forsøgt mig med Mind mapping teknikken, som ikke rigtig fungerede efter noget tid. Den var ellers meget intuitiv, men mine møder er ret ustrukturerede og ofte dukker folk op uden en egentlig agenda. Nu er det nye år igang, og det er tid til at kaste mig over en ny teknik. Hvis du har nogle gode tips eller har opfundet den gode notatteknik, så meld gerne tilbage i kommentarfeltet.

 

 

julefrokost ud af huset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *