racercykel
Blandede bolcher

Planlægger du årets event?

Posted on

 

Det er ikke nemt at planlægge de gode firmaarrangementer

Du og teamet sidder i januar og tænker, “der er længe til august, og det næste arrangement“. Men tiden går hurtigt med opgaver, så hvis events ikke er din hovedopgave, så er det med at være i god tid.

Jeg oplever det næsten hvert år i september. Der bliver nedsat et udvalg til at arrangere julefrokosten i afdelingen, og så sker der ikke så meget før slut oktober. I oktober er de fleste gode steder booket, og mange restauranter melder allerede om udsolgt af deres julemenuer. Så er gode råd dyre, og arrangementer ender som regel også med at være dyrere end nødvendigt.

Til et godt arrangement skal du have styr på:

Lokaler 

Der skal være siddepladser til alle, og må gerne være hyggeligt, og akustikken er vigtig. Hvis der er mulighed for at komme ud og trække luft, så er det også et plus. Du skal også vurdere om der er plads til et dansegulv.

Maden

Maden er vigtig, og det er væsentligt at finde et professionelt sted som kan levere de rette mængder, og som leverer til tiden. Kokkekompagniet giver dig mulighed for at få leveret julemad udefra. Hvis du er interesset i julebuffet ud af huset, så se mere på linket her.

Musikken

Skal der være juxebox eller dj? Begge dele skal bestilles i god tid, og der skal aftales hvilke sange og hvilket tidsrum.

Hvis det er en julefrokost, så skal der også tænkes i julepynt, skal der være konkurrencer, og skal folk komme udklædt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *