Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Inspiration

Personlig branding

Posted on

 

Inspiration til at få dig selv ud over rampen

I hverdagen på jobbet er det nemt at komme ind i en rutine. Du henter kaffe ved den samme automat, siger godmorgen til de samme mennesker, og sætter dig på den samme plads. Fornyelse er vigtigt for hjernen og der skal så uendeligt lidt til. Nogle er alt hvad man behøver en lille udfordring..

Og sådan en er jeg selv hoppet med på. Jeg læser med hos “CorporateCatwalk”, som fornyligt skiftede navn til Olivia. Olivia som har bloggen, har tidligere været ret sej finanstech dame i New York, og hun har godt styr på at positionere sig selv i et firma. Hun er sidenhen blevet fuldtidsblogger, men deler fortsat rundhåndet ud af sine gode råd om karriere.

Her i januar har hun kørt en 30 dages arbejdsudfordring, hvor hun hver uge laver en oversigt over hvad DU skal gøre for at udfordre dig selv, og sætte dig og dine kompetencer mere i spil. Det handler ikke om faglig som sådan, det er mere i forbindelse med relationer og personlig branding. Nogle af dagenes udfordringer handler også om hvordan du føler dig, så hvis du ikke er klar på at skulle udvide netværk, eller lave andre mere eksterne udfordringer, så er der mulighed for at holde det lidt mere internt.

Jeg er igang med uge 2, og det er nogle gode tips. Jeg kæmper dog især med at have min 5 års plan klar, så jeg kan lave min “elevatortale” hvis det skulle blive relevant. Og så har jeg ikke pt. overskud til at finde en mentor, så det er blevet udskudt til en anden god gang. Planen er også fin at have liggende i skuffen, for punkterne er ret basale for alle som har gang i deres karriere.

Du kan finde uge 1, 2 og 3 herunder. 

 

30 Day Workplace Challenge Week 1

30 Day Workplace Challenge Week 2

Week 3 – 30 Day Workplace Challenge Building Your Brand

 

One thought on “Personlig branding

  1. Sådan klarer du elevatortalen - KARRIEREMOAR

    13. juni 2018 at 14:28

    […] ved jo godt hvad du kan og hvad du gerne vil, men gør dig selv den tjeneste at øve dig på din elevatortale. På den måde bliver det langt nemmere at “fyre” den rigtige tale af, næste gang du […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *