Blandede bolcher

15 ting der er bedre end Netflix efter arbejde..

Posted on

Du har lige siddet 10 timer foran en skærm. Hvad gør du, når du kommer hjem?

Efter en lang arbejdsdag, så kan det være fristende at falde sammen foran fjernsynet. Men kan også føles lidt som spild af tid, når du vågner efter at have misset 3 afsnit af “House of cards”, og aftenen pludselig er gået. Så derfor kommer der lidt inspiration til hvordan du kan slappe af, men stadig få noget ud af din aftenen.

 

 

Jeg kan anbefale at blogge, selvom det dog oftest er mere skærm. Jeg har dog også en notesbog som jeg kan skrive ideer ned i. Ret analogt, men fint til de dage hvor mine øjne ikke kan ikke.

Hvordan slapper du bedst af efter arbejde? Med eller uden skærm?

2 thoughts on “15 ting der er bedre end Netflix efter arbejde..

  1. Jeg er selv ret slem til at slå mig ned på sofaen og se Netflix, når jeg er færdig med at sidde foran computeren hele dagen. Burde virkelig blive bedre til at lave noget, som ikke inkluderer en skærm 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *