fitness
Blandede bolcher

Derfor er det vigtigt med smilet

Posted on

Tandlæge skræk?

Fjernelse af visdomstand, rodbehandlinger, nåle.. Listen over ubehageligheder forbundet med tandlæger er lang!

Det flotte smil er vigtigt ud fra mange parametre. Man siger jo lidt kliche agtigt at “et smil er den korteste vej mellem mennesker”. Selvom det er en lidt slidt floskel, så er der noget som snakken. Hvis du er ude og netværke, så vil du sandsynligvis søge hen imod den eller de personer som smiler. De virker bare mere appellerende og imødekommende.

Men hvis du ikke er helt glad for dine tænder, så kan det være en overvindelse at skulle spærre munden helt op, og smile stort til fremmede mennesker. Jeg har selv fået sat alle mine tænder “ind med skovl”, så jeg kender virkelig til det med skæve tænder, og utilpasset smil. Jeg har aldrig været fan af tandlæger og gik i mine unge år hos en specialist i Randers. Hun er der desværre ikke mere, men der er heldigvis andre gode bud. For tandlægeskræk er noget jeg åbenbart deler med flere.

Jeg er igang med at undersøge markedet for at finde en god tandlæge som kan rette mit smil op. Det er lidt af en jungle at finde rundt i de mange tandlægetilbud, så hvis du har den gode tandlæge, så meld endelig tilbage. Og meget gerne på sjælland eller i København, da jeg er jo placeret her, det meste af tiden.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Nord-Smil.dk, som er en tandlæge klinik der er placeret i Randers og Aalborg.  Som tidligere Randers pige (og tidligere bosat i Aalborg) , så er det lidt sjovt at kunne anbefale en tandlæge i mit “gamle” hood. Så hvis du enten bor i Randers,  eller får behov for tandlæger i Randers, så kan du prøve dem her: tandlæge randers. 

 

Rigtig god fornøjelse, og husk at smile

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *