passion
Blandede bolcher

Ferie stilhed

Posted on

Og så blev der helt stille!

Det er længe siden at bloggen har været helt i sort, og der ikke er blevet udgivet et eneste indlæg. Denne gang skyldes det dog en dejlig ferie (og dårlig forud planlægning af indlæg).

Jeg har slappet af på Kap Verde med min lille familie, og har ladet helt op til en omgang arbejde. Det er længe siden at jeg har været afsted, og haft fornemmelsen af at tiden fuldstændigt smuldrede mellem hænderne på mig. En uge føles pludseligt som tre. Jeg har solet, trænet, svømmet, og spist mig helt i sync med mig selv. Og Kap Verde kan absolut anbefales, særlig hvis man er til surf, og strand. Alt det  bedste fra Portugal og Afrika på et sted.

Men nu er jeg tilbage i den rigtige verden, og der kommer selvfølgelig snart noget godt læsestof til jer. Imens vil jeg drikke kaffe, og arbejde mig igennem min enorme mailbox. Hvordan kan der seriøst blive afsendt 150 mails på kun 8 dage? Jeg er slet ikke så vigtig, at det er nødvendigt 😉

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *