Blandede bolcher

Indretning af drømmekontoret

Posted on

Drømmer du om dit eget kontor derhjemme?

 

Hvis du som jeg bor sammen med partner og børn, så har du sandsynligvis den samme drøm som jeg.. Nemlig drømmen om dit helt eget værelse! Jeg bor i en 4 værelses lejlighed som primært består af køkken alrum, så der er ikke de gode udsigter til at jeg kan få mit helt eget værelse endnu. Men når drengene flytter hjemmefra, så står den på “hobbyrum” til mig.

Vi har et fælleskontor, men det er under ombygning/indretning, og har været det længe. Hvilket betyder at det primært bliver brug til opbevaring, og derfor ikke er særlig inspirerende at opholde sig i.

Men den slags kedelige aktualiteter skal ikke afholde mig fra at indrette mit rum, så jeg er helt klar til det bliver min tur.

Rummet skal klart have godt lys, rosa farver på væggen og gode opbevarings-muligheder. Et stort skab med skydelåger. Jeg forestiller mig en hel væg med skab fra gulv til loft, så det er godt at der fås skydelåger på mål.

Så kan jeg have plads til alle mine hobbyprojekter, og skabet kunne indrettes til at rumme både sy projekter, bøger og andet uundværlig nips.

Skydelåger efter mål kan blandt andet fås hos Decoslide

Det skulle også være en god lænestol, som jeg kunne bruge til læsning. Gerne i en rigtig flot pangfarve, som aldrig ville få lov at flytte ind i stuen.

Hvordan ser dit drømmeværelse ud? Eller er du typen der fungerer bedst, hvis hele familien er samlet om dig?

stilhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *