klassisk
Blandede bolcher

Mere til drømmekontoret

Posted on

Jeg er slet ikke færdig med at indrette mit helt eget (imaginære) værelse..

 

I forlængelse af gårsdagens indlæg, kommer der her lidt mere inspiration til at indrette dit helt eget rum. Jeg har blandt andet set mig varm på en hyggelig lille puf. Forestil dig at sidde i din gode lænestol (som manden og børnene ikke må sidde i) og så smække benene op på sådan en lille fætter. Cafe latte i hånden, og noget læsearbejde i skødet. Heaven!

Der er jo frit slag så længe det er dit helt eget rum, og i mit skulle der helt klart være noget lækkert klassisk design. Når nu børnene er forment adgang, så holder møbler forhåbentlig det længere. Jeg er dog lidt af en klodsmajor, men det er jo også et imaginært værelse, så inde i det spilder jeg selvfølgelig ikke. Jeg tænker noget der er lavet af velour, klare farver, og fint nips i kobber og marmor. Alle de ting som det kun er mig selv der kan lide.

Hvis du er vild med klassiske designting, så bør du tjekke Designklassikershoppen ud. Der er danske designere i hobetal, og modeller der er ganske savl-fremkaldende. Jeg er bestemt ikke æstetiker, men selv jeg kan se at der er nogle virkelig lækre ting imellem. For eksempel indenfor noget så simpelt som klassisk spisebestik. Der er både det fine grand prix bestik og andet kay bojesen bestik, lige til at putte i skuffen. Det er måske ikke så relevant inde i dit eget rum, men hvis du skal igang med den helt store opdatering af hjemmet, så var bestik skuffen et godt sted at kigge.

Og ellers er det igang med at ønske dig lækre ting til fødselsdage, jubilæum og måske endda mors dag? Rigtig god fornøjelse, jeg håber du får lavet lige præcis det rum der passer til dig.

stilhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *