Blandede bolcher

Din bedste side

Posted on

Den højre, eller den venstre? Eller fronten?

Lige nu florerer der rigtig mange artikler på Linkedin, om hvordan man optimerer sin profil bedst muligt. Hvordan kompetencer, referencer og summary bør opstilles. Og ikke mindst hvordan det gode profil billede skal være. Eller der er egentlig ikke så mange konkrete tips til hvordan billedet bør være, det er mere en negativ liste over alle de ting skal billedet ikke bør være. Jeg kommer med lidt tips herunder også.

  1. Du skal være den eneste på billedet. Denne giver (forhåbentlig sig selv). Linkedin er en branding side, og du har kun et billede til rådighed, så det vil se lidt mærkeligt ud, hvis dit profil billeder viser en hel gruppe af mennesker.
  2. Du skal være fancy, men ikke for fancy. Et af de tips som man ikke rigtig kan bruge til noget, fordi det er ret branche specifikt hvordan man skal se ud. Hvis man er indenfor marketing, så er der et sæt regler. Hvis man er jurist er der et helt andet sæt. Det kan være en rigtig god ide at kigge på nogle af dine forbilleder i branchen og se hvordan de har valgt at lade sig afbilde.
  3. Din “powerpose”. Du må gerne posere, men det skal ikke være for vildt. Man skal kunne se at det er dig, og igen det er lidt branchespecifikt.

Nogle bruger rigtig portrætfotografering når de skal have taget nye Linkedin billeder, hvilket er en rigtig god ide. Ved en professionel fotografering får du professionel assistance, og det ser så meget bedre ud end de mange feriebilleder og badeværelsesselfies som florerer på et ellers professionelt medie som Linkedin. Mit eget billede er lige vel grynet, og det er fordi det er en selfie. Jeg overvejer at få lidt professionel hjælp.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Blitz77, som er en fotograf der er placeret i Odense. Så hvis du er fra Fyn,  har behov for hjælp med portrætfoto eller mere utraditionelle billeder, så er det et rigtig godt sted at starte. Du kan læse mere om Blitz77 her fotografering odense. 

 

stilhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *