film
Blandede bolcher

Ren afslapning

Posted on

 

Hvad har du mest lyst til efter en lang arbejdsuge?

Mine fredage er normalt ret hellige. Både jeg og familien er trætte efter en uge med arbejde, skole og børnehave, så fredag aften er gerne reserveret til familietid. Og når børnene er lagt i seng, så er det voksentid!

Og voksentid passer meget fint sammen med en god cocktail. Som mange andre er jeg også hoppet på gin vognen. Men jeg siger heller ikke nej til en god Lynchburg Lemonade, eller en Whiskey Sour. Barudstyr er også en oplagt gave ide, så når mors dag kommer eller en anden god lejlighed, så overvejer jeg at ønske mig nogle gadget. Eller evt. bare købe dem selv. Hvis du har drinks interesserede kollega, så er det også oplagt at købe et drinks sæt til dem.

Barudstyr kan købes hos Barlife.dk, som har alt til faget hørende. Så hvis du drømmer om din egen bar med det helt rigtige udstyr, så er det et rigtig godt sted at starte. En shaker, flotte glas, målebægere, listen kan hurtig blive lang, så din fredagscocktail bliver helt rigtig.

Hvis du har et godt tip til en fredagscocktail som jeg bare skal prøve, så sig endelig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *