Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
karriere sundhed
Karriere

5 gode råd til at forblive sund, selvom du har travlt

Posted on

Arbejde, karriere, børn, motion, venner, foreninger, bestyrelse.. Listen over forpligtelser er lang!

 

Det er fristende at springe morgenmaden over, og snuppe en croissant på vej på arbejde, for lige at få 10 min mere i sengen. Og det kan være nødvendigt at tage en frokostpause foran skærmen, hvis dagen er uoverskuelig, og mailsene vælter ind. Og måske når du slet ikke i kantinen i løbet af dagen, så den står på snacks til frokost istedet.

Sådan nogle dage har vi nok alle indimellem. Og det er ok, men selvfølgelig ikke hver dag, så dit karriere lys brænder ud. Herunder kommer lidt tips til hvordan du kan være sund på kontoret, selvom du har travlt.

  1. Drik vand! Ja, den er lidt en no-brainer, men der er stadig mange som glemmer det. 2 liter om dagen, også selvom du sidder bomstille på din kontorstol i 10 timer i streg. Hav en 1 liters flaske til at stå på bordet, så du hele tiden kan fylde dit glas op. Hvis det er for uoverskueligt, så hav en ½liters drikkedunk eller vandflaske til at stå på bordet. Så kan du også tage den med til møder, så du hele tiden kan sørge for at din vandbalance er i orden.
  2. Hav frugt i skuffen. Det gælder om at langtidsplanlægge, så når du møder ind på arbejde mandag morgen, så medbringer du 6-7 stykker af dine yndlingsfrugter. Så har du frugt til de pauser du måske får i løbet af dagen, og hvis det skulle glippe med frokost, eller det bliver en dag med sen frokost, så kan du holde dit blodsukker i ave med et stykke frugt.
  3. Sunde snacks. Jeg har et lille lager af muslibarer med lavt kalorieindlæg, grovkiks og lign, som jeg kan ty til hvis det bliver nødvendigt. Så er det nemmere at undgå fristelser.
  4. Tag trappen! Det giver et lille afbræk at gå op eller ned til dine kolleger, istedet for at tage elevatoren. Og så skal du selvfølgelig huske at stå op ved dit bord så ofte som muligt.
  5. Hold gående møder. Det er et godt tip, for du tænker bedre når du er i bevægelse. Det er selvfølgelig ikke alle typer møder der egner sig, men hvis der er tale om et status møde, en 1-1, eller en kort diskussion af noget, så er det bare med at komme afsted. Du får gang i kroppen og frisk luft.

Rigtig god fornøjelse!

karriere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *