striber
Blandede bolcher

Trip Down Memory Lane

Posted on

 

Ungdommen har mange glæder!

Da jeg studerede i Aalborg for mange år siden (har 10 års jubilæum i år!), var et af højdepunkterne årets karneval i Kildeparken. Noget af det jeg husker bedst er planlægningen forud for karnevallet, hvor karneval kostume skulle koordineres med dem man skulle følges med. Og udformningen af følgevognen (som skulle kunne indeholde rigtig meget øl).

For udenforstående som ikke har deltaget i karnevallet i aalborg, så kan jeg fortælle at det foregår ved at man starter med et optog. Alle går i optog med forskellige startpunkter rundt om i Aalborg. Hen på eftermiddagen mødes alle “strengene” i Kildeparken, hvor optoget smelter sammen i en stor fest.

Man skulle derfor starte meget tidligt om morgenen, hvor man mødtes et sted for at spise morgenmad, iklæde sig kostumer til karneval, og drikke den første genstand.

Festen sluttede gerne morgenen efter, så det var en rigtig lang dag, hvor folk er helt uhyggeligt berusede. Men jeg husker det også som en god fest, og et rart afbræk midt i eksamensperioden i forsommeren.

Kostumet er vigtigt, og jeg har set nogle virkelig fantasifulde typer til karneval. Der er altid engle og djævle, ligegyldigt hvad det overordnede tema så er. Der er somregel sømænd, politidamer i korte skørter, sumobrydere, og fodboldfans. Jeg har også set Ninja turtles, andre typer af sportsudøvere, gladiatorer, cowboy og indianerne, og mange flere.

Der er altid plads til et sjovt kostume til, og der er også hjælp at hente hvis du ikke selv har mod eller tid til at lave det helt rigtige kostume selv. Hos billigekostumer.dk, kan du finder alverdens forslag til gode kostumer. Jeg ville ønske at de havde eksisteret for 10 år siden, da jeg havde brug for karnevalshjælp.

Det kan også være en ide til fastelavn eller kostumefester. Jeg håber at min næste afdelingsfejring bliver som kostumebal. Voksne klæder sig generelt alt for lidt ud 😉

Hvad er dine erfaringer med kostumefester som voksen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *