gardiner
Blandede bolcher

Kontorindretning

Posted on

 

Nyt, lækkert, gulv til væg vinduer.. men hvor er gardinerne?

Her i København boomer byggeriet allevegne. Der bliver bygget på nærmest hver en kvadratmeter, og meget af det nye byggeri, er højt, og bygget primært i glas og stål.

Især de nye kontor domiciler er glade for glas og stål. Og det kan jeg heller ikke fortænke bygherren i, for det er lækkert at arbejde et sted med godt lysindfald og højt til loftet. Det giver en god atmosfære, og det er rart at arbejde i et lokale, hvor man kan kigge ud.

Jeg har netop været på kursus i et stort, nyt glashus. Det var flot og lækkert, og absolut moderne. Men hvor lysindfald normalt er godt, så kan det også være en rigtig god ide med gardiner. Især hvis man skal bruge en projektor, og ikke vil lade sit budskab gå tabt i modlyset. Og  jeg tør slet ikke forestille mig hvor varmt lokalet bliver til sommer, uden mulighed for at trække et gardin for.

Gardinstoffer eller lameller eller i den dur, havde været rigtig godt. Jeg har sendt det videre i evalueringen af kurset, at de bør tjekke med deres venue om der er gardiner 😉

Gode gardiner kan findes hos moogio.dk. 

Har du været på nogle gode kursussteder for nylig? Hvad var det bedste ved indretningen der? Meld gerne tilbage i kommentarfeltet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *