Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
fødselsdag
Blandede bolcher

3 års fødselsdag og navneskift

Posted on

Bloggen fylder 3 år, OG skifter navn!

 

Det har været en ren fornøjelse at blogge til jer de sidste 3 år. Materialet er uudtømmelig, og jeg har mange flere ideer end jeg nogensinde får skrevet ned. Jeg udgav det allerførste indlæg den 13 april 2015. Jeg var netop vendt tilbage fra barsel, og det stod klart at de gode opgaver lod vente på sig. Og alle de opgaver jeg foreslog, blev lagt i venteposition. Så der var faktisk ikke andet for mig at gøre end at starte en blog 😉

Heldigvis vendte det hurtigt arbejdsmæssigt, men jeg holdt alligevel fast i bloggen.

Nyt navn, samme indhold

Som i måske har lagt mærke til, så er der sket lidt ændringer på bloggen. Den store elefant i rummet er naturligvis bloggens navn. Jeg har gennem længere tid været lidt utilpas med navnet. Særlig efter jeg ikke arbejder i den corporate verden længere, så virker Corporatemor lidt kunstigt. Og i erkendelse af at jeg ikke kan skifte navn på min blog, hver gang jeg skifter job, så har jeg valgt det mere generiske Karrieremor. Domænet vil fortsat være corporatemor.dk lidt endnu, og jeg skal nok sørge for at teknikken spiller, hvis jeg skrifter domæne på sigt. Facebook og Instagram kører også videre som corporatemor lidt endnu, så jeg satser på at i ikke bliver alt for forvirrede.

Jeg er glad for at du læser med, og håber du er frisk på 3 år mere 😉

One thought on “3 års fødselsdag og navneskift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *