opvaskemaskinen
Blandede bolcher

5 gode frokost emner

Posted on

Igen er der tavshed rundt om bordet…

Indimellem kan man komme til at sidde til frokost med de kolleger som ikke er de mest fortællende. Og som måske ikke laver det samme som dig, så derfor er der ikke den store fælles faglige reference. Og så opstår der gerne stilhed.

Indimellem er det også meget rart ikke at tale. Jeg har dage, hvor jeg er meget i telefonen, og der kan en stille frokost være rar.

Men hvis du alligevel gerne vil tale med dine kolleger, så kan det være en god ide at smide nogle generelle emner på bordet.

  1. Strejke! Lige meget om du er offentlig eller privat ansat, så har du garanteret en holding til den forestående strejke i Danmark. Du kan evt. også trække paralleler til situationen i Frankrig, hvor de jo strejker på daglig basis.
  2. Børn! Børn er altid et godt emne. Pas på det ikke kammer over med hvad “lille Viggo” lavede i går, men det kan sagtens være en god indgangs historie som kan udvikle sig til noget andet.
  3. Kæledyr! Alle har en holdning til kæledyr, og kan man fremvise billeder af en nuttet hund, så vil man sandsynligvis ramme hvertfald nogle af sine kolleger.
  4. Chefen! Eller virksomheden generelt. Det skal selvfølgelig ikke gå over i brok, men der kan godt diskuteres organisationens fremtid eller chefens nyeste påfund. Det er heldigvis en medarbejders pivilegie, at man gerne må diskutere sin arbejdsgiver internt 😉
  5. Weekenden! De færreste har ingen planer i weekenden, og hvis du stiller spørgsmålet en onsdag, så vil mange allerede have formet sig en god plan for weekendens udskejelser, eller mangel på samme.

Rigtig god fornøjelse, og god frokost!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *