Blandede bolcher

Glædelig Hvededag!

Posted on

I disse tider hvor vi alle skal forsage kulhydrater, så er det skønt med store Hvededag!

 

Jeg er ret vild med at bage, og mange af mine weekender går med et eller andet bageprojekt. Ikke kun i det søde køkken, for det kan min talje ikke holde til. Og når vi nu har fri og kan fejre store bededag (selvom man er ateist) så er det skønt at kunne diske op med lækre, lune kardommeduftende hveder.

Ann-Christine fra Valdemarsro, laver i min optik de bedste. Hendes opskrift har jeg brugt de sidste par år. Jeg har også lavet dem som koldhævede hveder (blot med kolde væsker, og mindre gær) for at kunne servere dem friske om morgenen. De fungerer rigtig godt i alle afskygninger.

 

Rigtig god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *