Blandede bolcher

Køkkendrømme

Posted on

Bededagsferien skal udnyttes til fulde.

Jeg har tidligere skrevet om vores bolig drømme, og at vi bestemt ikke er klar til at købe hus i forstæderne. Men der skal laves nogle ændringer i lejligheden, så vores base er god at være i, og dejlig at komme hjem til.

Blandt andet så skal køkkenet have en tur. Vores køkken alrum er et L formet lokale, hvor der altså er køkken og stue ud i et. Der skal laves noget mere opbevaringsplads, så vi kan få en ensartet stil gennem lejligheden. Der skal nye greb på i køkkenet og helst også nye låger. Lejligheden er kun 10 år gammel, men indretningen er ikke så smart lavet, når man er en madglad familie.

Jeg drømmer om at få lavet et køkken, hvor der er lidt mere adskillelse mellem køkken og stue. Jeg ved godt at køkken alrum stadig er meget populært, men hvis man har gæster, så er det bare ikke så charmerende med udsigten til et rodet køkken, og en kæmpe opvask. En mulighed, som dog er lidt omstændig, ville være at sætte fliser op. Ikke kun på køkkenvæggen, men også på gulvet. Således at der kunne blive en klar opdeling af gang, køkken og stue.

Hvis du selv skal igang med fliseopsætning, så kan du finde nivelleringssystem til fliser lige her. Der er desuden også mange flere hjælpemidler og tips udover nivellering af fliser. 

Hjælp søges

Så denne bededagsferie skal gå med opmåling, og besøg hos diverse firmaer som kan hjælpe med at føre drømmen ud i livet. Der er så meget at vælge imellem, men det skal samtidigt også være forholdsvis klassisk, for sådan en køkken omgang kommer ikke til at ske igen lige foreløbig.

Hvis du har nogle gode tips til køkkenfirmaer, hvor du har oplevet rigtig god rådgivning, så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg synes det er lidt af en jungle at finde rundt i, så al hjælp er værdsat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *