Blandede bolcher

Fordi selvværd og selvtillid ikke er det samme

Posted on

Jeg frygter hele tiden at nogen opdager at jeg “bare” er mig..

 

Impostor syndromet, eller manglende selvværd er et tilbagevendende emne for mig. Og det er det af den simple grund, at jeg ikke har løst problemet endnu.

Jeg undrer mig fortsat, når jeg bliver inviteret til møder, hvor jeg ikke kan se at jeg kan bidrage. For det er der jo mange andre der kan? Jeg tænker ikke ” Nå ja, det er jo fordi jeg ved noget om det, og kan give min vinkel på problemstillingen”.

Denne artikel ramte igen igen hovedet på sømmet for mig. Jeg kan kun anbefale at læse den, og hvis du går igang med øvelsen i bunden af artiklen, så hold mig endelig opdateret. Ellers kan vi jo ikke sammenligne resultater… 😉

 

“Vi frygter hele tiden, at de andre skal opdage, at vi ikke er gode nok”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *