Blandede bolcher

Sådan blev jeg et rigtig udemenneske

Posted on

                                                                                                Reklame indlæg

Jeg håber aldrig at sommeren slutter!

De sidste 2 måneder har jeg kun nødtvunget opholdt mig indenfor, når jeg har været på arbejde. Og det er ikke med min gode vilje at jeg kalder børnene ind i seng om aftenen. For sommeren er her, og nætterne er lyst og skønne. Tænk at være 7 år, og kunne spille rundbold med alle sine bedste venner en hel aften på græsset. Dét er det gode børneliv.

For de voksne betyder det rose i glasset, og gode snakke hen over grillen. Det er en fantastisk sæson, og jeg sætter mere og mere pris på sommeren efterhånden som jeg er blevet ældre. Og især udelivet er jeg blevet glad for. Det har jeg aldrig været før. Og jeg har endda været spejder..

Glæden ved at opholde mig udenfor er kommet med mine børn. Ture i telt, i parken og bare det at være ude på terrassen giver mere mening og nydelse. Derfor har jeg også været igang med den store oprydning på terrassen. Jeg gør det hvert år, men i år er jeg kommet endnu nærmere på det gode resultat. For at det hele går op i en højere enhed, får jeg brug for et tømrerfirma eller en handy tømrer som kan komme, og sætte nogle bænke og højbede sammen. Jeg har ikke tid eller tålmodighed til at gøre den slags selv.

Så imens sommeren går sin gang, så leder jeg efter inspiration til den perfekte terrasse til min lille familie, og lille (store)altan.

Hvis jeg var tømrermester ville jeg annoncere med denne typer terrasse alle vegne på de sociale medier. Det er super lækkert med trappeopstillingen, og hvis man var smart kunne man lave opbevaring under nogle af siddepladserne! Det er nok meget godt at jeg bor i lejlighed, hvis jeg havde et helt hus, så er jeg bange for, at jeg konstant ville have gang i renoveringsprojekter. Og liige købe en ekstra pude, eller små lys i glas.

Tømrer hjælp til dig og din terrasse

Hvis du er så heldig at bo i trekantsområdet, så vil jeg anbefale at du ringer til Finn Vesterholm. Hans team er klar på alle typer tømreopgaver, og en terrasse er deres mindste kunst. Du kan kontakte ham her tømrer kolding. 

 

Denne altan opstilling er også meget idyllisk, og de grønne elementer er helt klart noget jeg også bruger meget i min indretning af terrasse.

Har du gode tips til indretning af altaner? Så sig endelig til. Der skal være plads til både blomster, hyggelige møbler, dartspil og vandgeværer, så diversiteten er stor 😉 Du kan se hvad jeg “pinner” af fine billeder på Pinterest. 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *