linkedin
Inspiration, Karriere

Sådan optimerer du din Linkedin profil

Posted on

Er du helt med på Linkedin beatet?

 

Linkedin har over 300 mio brugere globalt set. Det er rigtig mange mennesker der gerne vil netværke, og lede efter jobs. Men hvordan ser din profil ud pt? Husker du at holde den opdateret?

Jeg har ikke været god til det tidligere, og synes i det hele taget, at det virkede lidt som spild af tid. Men jeg kender flere og flere, som er blevet headhuntet via Linkedin, netop fordi deres profil var speciel og sat godt op. Derfor har jeg nu fået opdateret mit profil, og billede.

 

Mit billede er forholdsvis nyt, og jeg ser nogenlunde prof ud (synes jeg selv). Jeg smiler og har vigtige ringbind i baggrunden. Og jeg ligner mig selv, hvilket også er en vigtig faktor. Billedet betyder virkelig meget, selvom det er i et professionelt forum, hvor ens kompetencer burde have hovedrollen.

Lige nu kan du få en måneds gratis Premium medlemskab lige nu, så man har mulighed for at se hvem der lurer på ens profil, og lave grafer over aktiviteten, og meget andet. Det har jeg selv benyttet mig af, og det er lidt morsomt at se dels hvordan folk finder frem til min profil, og dels hvem de er.

 

I min jagt på dos og don’ts,  fandt jeg en ret fin illustration af hvordan og hvad en Linkedin profil bør indeholde:

Tryk på billedet for at følge linket

tumpcore

Se flere tips til at få en god profil her “Sådan får du dit drømmejob via Linkedin” og her “Lækre detaljer til Linkedin“.

Rigtig god fornøjelse på Linkedin.

 

 

3 thoughts on “Sådan optimerer du din Linkedin profil

 1. Emma Gad på Linkedin | Corporate Mor

  21. september 2015 at 10:47

  […] Jeg er begyndt at være mere aktiv på Linkedin på det sidste, og derfor synes jeg det er passende med lidt Linkedin “etikette” for at vi bedre kan manøvrere i den verden. Jeg har tidligere givet gode tips til at opbygge din Linkedin profil.  […]

 2. Hvorfor Linkedin minder om en vild nat på Crazy Dazy - KARRIEREMOAR

  22. februar 2019 at 08:52

  […] er selv forholdsvis aktiv på Linkedin, og bliver ofte inspireret af oplæg og artikler i mit feed og grupper jeg er medlem af. Men jeg var […]

 3. Drømmer du om nyt job? - om headhunting - KARRIEREMOAR

  26. april 2019 at 08:46

  […] er din ven her, og jeg har skrevet en del om optimering af Linkedin profiler. Hvis du tænker at min egen Linkedin profil er fuldstændig spot on, så må jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *