Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
slankere
Life Hacks, Mode

Sådan bliver du højere og tyndere, uden at træne!

Posted on

Ja, hvem vil ikke gerne være høj og tynd?

 

Ja, beklager den clickbait titel, men jeg kunne altså ikke lade være! Jeg sidder indimellem og scroller ned over youtube, og efter en video, så kommer der ofte forslag til nye videoer. Så da jeg var færdig med at se et klip om hvordan man kan kamuflere sine poser under øjnene, så dukkede der videoer op med hvordan man kommer til at se høj og tynd ud! For en lille tyk prop som jeg, så var det simpelthen for svært at modstå, så jeg klikkede videre. Og blev glædelig overrasket, for der var simpelthen nogle gode tips til hvordan man kan sætte forskellige typer overdele og underdele sammen, bruge bælter og lignende til at lave en illusion om at man er både slankere og højere!

Og du skal da ikke snydes for min nye viden, så here goes:

 

Så hvis du følger rådene i disse videoer, og tilmed får gode komplimenter ud af det, så meld endelig tilbage! 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *