fødselsdag
Blandede bolcher

Fødselsdag og en surprise give-away!

Posted on

Idag bliver jeg 35 år! Det skal fejres!

Jeg er nu halvvejs til pension. Hvem skulle have troet at jeg ville komme så langt? 😉

Det er derfor helt naturligt at gøre status, og jeg deler naturligvis også gaver ud til dig. Læs mere om hvordan du får fingrene i gaven længere nede i indlægget.

Fødselsdag er altid noget helt særligt for mig. Jeg elsker at fejre fødselsdag, både min egen og andres. Efter jeg har fået børn, har jeg 2 ekstra fødselsdage hvert år , og jeg giver den max gas med alt! Kager, pynt, gaver, og middage.

I takt med at jeg bliver ældre, kan jeg dog også mærke at selve alderen glider lidt i baggrunden. Om det er 32 eller 35 kommer sig ikke så nøje. Ved ikke om jeg har det på samme måde, når jeg kommer tættere på 4 0, men jeg håber det 😉 Især hvis mine grå hår snart ville gå lidt i stampe.

Arbejdsmæssigt har tingene også taget en drejning. Jeg skiftede afdeling internt i december sidste år, og det har vist sig at være en virkelig god beslutning. Jeg har fået en chef som satser på mig, og nogle virkelig søde kolleger. Bevares de var også søde før, men jeg føler at jeg passer lidt bedre ind nu.

Især det med chefen er vigtigt, når man som jeg arbejder med ledelsessupport. Så den udvikling er god. Jeg er meget gladere for mit arbejde nu, end jeg har været i virkelig mange år.. Så derfor går jeg meget tilfreds ind i mit 35.år som Randi.

 

OG nu til det med gaverne! For min fødselsdag skal også komme dig til gode. Du kan nemlig være med i lodtrækning om en overraskelsesgave, som indeholder både tankestof til hjernen, og lidt sødt til ganen. Jeg tør godt love at du bliver glædeligt overrasket, hvis du bliver vinderen.

Skriv “fødselsdag” i kommentarfeltet herunder, så er du med i lodtrækningen. Jeg trækker en vinder mandag den 24 september kl 10.00, så du skal ikke vente for længe med at deltage!

 

10 thoughts on “Fødselsdag og en surprise give-away!

  1. Fødselsdag 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 Og stort tillykke med de 35 😊🎉🎁🎈. Jeg kan kun sige: glæd dig til opgraderingen til 4.0 – (40 er det nye sort 💃🏻👠💄💋)
    God dag til dig 😊😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *