Blandede bolcher

Kan sort magi klare din chef?

Posted on

 

Hvis alt andet glipper, så kunne du jo prøve voodoo…

Dagens artikel bliver denne fra Djøfbladet som fortæller om den seneste vinder af IG Nobelprisen. Der er (åbenbart) lavet studier der viser at folk opnår en positiv effekt ved at stikke nåle i en dukke som ligner deres chef. Det at visualisere en episode med en chef, hvor personen har følt sig krænket, og derfor lade det gå ud over dukken er meget afstressende.

Jeg ved ikke helt om jeg vil opfordre til at prøve det, men på den anden side er det ikke sundt at gå med aggressioner. Hvis du prøver det, så meld gerne tilbage med evt. gode erfaringer 😉

 

2 thoughts on “Kan sort magi klare din chef?

  1. Jeg er højt uddannet og plejer at tænker roligt og handle roligt, men må indrømme at jeg har en wooduudukke med nåle på min opslagstavle og har brugt den et par gange i frustration – det hjælper godt:-)
    Ligesom at skirive sine følelser ned, så hjælper det også at sende sine tanker til en woodoodukke og pine den med nåle:-)

    1. Hehe, Tina det kunne jeg godt forestille mig! Jeg sendte også artiklen rundt på mit arbejde, og en af mine kolleger hækler faktisk små dukker, og hun tilbød at lave en vellignende model af nogle af cheferne 😉 Måske jeg skulle prøve det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *