Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
Blandede bolcher

1. søndag i advent med gave til dig!

Posted on

Nu er det jul igen!

De næste 4 søndage bliver der her på domænet mulighed for at vinde rigtig gode gaver. Og endda brugbare gaver til dit arbejdsliv!

I dag kan du vinde Mindfullness kalenderen fra Griffle. Jeg har tidligere uddelt en kalender med stor succes og har en selv, som jeg benytter mig af. Nu har du også mulighed for at vinde en kalender til 2019!

Du skal blot komme med dit bedste work-life balance tip i kommentarfeltet, så er du med i udtrækning om en mindfullness kalender.

Vinderen bliver trukket den 7. december kl 12.00, så skynd dig at smide dit lod i puljen.

 

Nærvær hver dag

Du kan læse mere om mindfullness kalenderen lige her.

 

Held og lykke!

3 thoughts on “1. søndag i advent med gave til dig!

 1. Katrine Lund Løje

  3. december 2018 at 19:45

  Den ser spændende ud 😊 Uh, det er så svært med det der work life balance. Mit bedste tip er at give sig selv lov til at holde helt fri, når man har fri. Luk ned for arbejdsmailen og hold fri uden dårlig samvittighed 😊

 2. Ellbjørg

  6. december 2018 at 12:56

  Gravid med min første søn i 2010, var jeg tæt på at gå ned med stress. En ferie satte tingene i perspektiv og lige siden har jeg lovet mig selv, aldrig at komme derud igen. Og man holder hvad man lover og det kræver, at man siger det til sig selv igen og igen, men med tiden er det blevet en vane. En af de gode vaner, sammen med vanen om, aldrig og have arbejdsmail sat op på telefonen. God jul:-)

 3. Helle

  6. december 2018 at 13:00

  Jeg har valgt at tolke “work life balance” som en bevidsthed om hvad der giver dig energi. For er man stresset derhjemme eller på jobbet så trives man ikke og begge dele går ud over hinanden. Mit bedste tip er at sætte dig ned og overveje hvad der giver dig energi på jobbet og derhjemme og så forsøge at dyrke denne typer opgaver, situationer eller sociale relationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *