Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26
frisurer
Skønhed

5 genveje til hurtigt hår!

Posted on

Januar flyver afsted på sin helt egen grå og blæsende facon

Jeg prøver ikke at give efter for den store tunge grå pude som efterhånden er presset langt ned over mig. Det er januar, gråt og koldt! Der er ikke jul at se frem til, og der er i det hele taget langt imellem snapsene i disse dage.

Det er selvfølgelig ikke kun skidt, men det kan være svært at forestille sig at det nogensinde bliver varmt igen. Jeg tror på global opvarmning, og regner med at juni. juli og august bliver rekord varme igen i år.

Men indtil vi når derhen, så vil jeg lige tippe om lidt håropsætninger. Det lyder lidt simpelt, og lidt dumt måske, men jeg føler mig friskere og gladere, hvis jeg ser frisk og glad ud! Og dertil hører at mit hår arter sig, og lader sig forme på bedste og gerne hurtigste vis.

Her kommer de 5 bedste hurtige håropsætninger som jeg er stødt på til dato:

 

  1. Når du kun har 5 min
  2. Når hverdagshåret trænger til en upkvikker
  3. Hele 6 nemme frisurer på under 5 min!
  4. Flere nemme frisurer
  5. De allernemmeste

 

Rigtig god fornøjelse, og godt hår fremadrettet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *