Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
linkedin
Blandede bolcher, Inspiration

Hvorfor Linkedin minder om en vild nat på Crazy Dazy

Posted on

Dagens tip til overspringslæsning.

Jeg er selv forholdsvis aktiv på Linkedin, og bliver ofte inspireret af oplæg og artikler i mit feed og grupper jeg er medlem af. Men jeg var alligevel færdig af grin, da jeg læste denne klumme i Djøf bladet:  LinkedIn er som at tage på Crazy Daisy

Artiklen er morsom, og forfatteren rører endda kun ved de mere seriøse opslag. Der florerer jo en del beskeder med mere eller mindre lødigt indhold (Tinder for “voksne”), folk der sælger vin i fritiden, og ferieopdateringer.

Det kan betale sig at lue lidt ud i sit netværk en gang i mellem, og være sikker på at du vedligeholder de mennesker du er forbundet med. Så er du mere sikker på kun at få det indhold DU gerne vil have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *