Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
rekrutteringsfirmaer
Blandede bolcher

Drømmer du om nyt job? – om headhunting

Posted on

Bliver der ikke snart lavet en algoritme for hvordan man skaffer sig et nyt job? Altså uden at gøre noget selv?

Når du sidder der bag skærmen og drømmer dig væk til sol og afslapning, er det så fordi der er noget mere grundlæggende i vejen med dit job? Måske ikke, måske trænger du vitterligt blot til lidt ferie fra dine iøvrigt spændende opgaver.

Men hvis du mærker en snert af tvivl om dit job og din job fremtid, så er det værd at overveje hvordan du selv kan gøre dig attraktiv for rekrutteringsfirmaer og såkaldte “headhuntere”. Selvom du ikke aktivt søger nyt job, så ville det jo være ret fedt at få buddet om nye spændende stillinger.

Linkedin er din ven her, og jeg har skrevet en del om optimering af Linkedin profiler. Hvis du tænker at min egen Linkedin profil er fuldstændig spot on, så må jeg desværre skuffe dig. Jeg mangler fortsat at få ført mit CV i retning af fremtiden og hvad jeg gerne vil arbejde med på den længere bane. Men det er en ret svær øvelse, hvertfald for mig, så jeg tager det lidt i etaper.

Linkedin har ikke helt udkonkurreret alle rekrutteringsfirmaer endnu, så det kan også betale sig at tjekke deres hjemmesider. Især hvis du arbejder indenfor en særlig branche, da flere af rekrutteringsfirmaerne er højt specialiserede i en særlig branche, og derfor vil have flere jobs indenfor netop den branche.

Headhunterne kommer

Jeg har prøvet at blive kontaktet en enkelt gang af en headhunter, men det viste sig at jobbet var helt forkert for mig. Men det fandt jeg først ud af efter en længere samtale. Det er jo enormt flatterende at blive udvalgt, lidt som at blive valgt først i skolegården 😉 Men hvis jobbet er forkert, så er det jo ligemeget hvad headhunteren siger.

Djøf har skrevet en artikel med 10 tips om at blive fundet af headhuntere. Altså jobsøgning du ikke selv skal gøre ret meget for! Selv tak 🙂

 

Tryk på billedet for at komme videre til de 10 tips om headhunting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *