Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 25
overspringshandlinger
Blandede bolcher

Den ultimative guide til overspringshandlinger

Posted on

Når man læser noget godt, så skal man huske at dele!

Hvis du ikke allerede har skrevet dig op til Morten Münsters nyhedsbrev, så skal du absolut tage at gøre det. Og særligt nedestående indlæg om overspringshandlinger. Jeg har tidligere været inde på overspringshandlinger her, men Morten får sat det at overspringshandle i et helt andet perspektiv. Plus at der er gode tips at hente til at bekæmpe din procrastination.

Du kan læse hele indlægget herunder.

 

Den ultimative guide til at undgå overspringshandlinger

 

One thought on “Den ultimative guide til overspringshandlinger

  1. Ja! Han er nemlig god. Jeg har faktisk selv tidligere i dag lagt et indlæg op, hvor jeg anbefaler hans podcast, Adfærd. Han er kæk, men underholdende. Jeg er ret pjattet med hans humor og at man altid føler sig lidt klogere, når man har læst eller hørt noget af hans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *