overspringshandlinger
Blandede bolcher

Den ultimative guide til overspringshandlinger

Posted on

Når man læser noget godt, så skal man huske at dele!

Hvis du ikke allerede har skrevet dig op til Morten Münsters nyhedsbrev, så skal du absolut tage at gøre det. Og særligt nedestående indlæg om overspringshandlinger. Jeg har tidligere været inde på overspringshandlinger her, men Morten får sat det at overspringshandle i et helt andet perspektiv. Plus at der er gode tips at hente til at bekæmpe din procrastination.

Du kan læse hele indlægget herunder.

 

Den ultimative guide til at undgå overspringshandlinger

 

2 thoughts on “Den ultimative guide til overspringshandlinger

  1. Elizabeth

    7. maj 2019 at 22:09

    Ja! Han er nemlig god. Jeg har faktisk selv tidligere i dag lagt et indlæg op, hvor jeg anbefaler hans podcast, Adfærd. Han er kæk, men underholdende. Jeg er ret pjattet med hans humor og at man altid føler sig lidt klogere, når man har læst eller hørt noget af hans.

  2. Keep calm and listen to music - KARRIEREMOAR

    30. september 2019 at 08:04

    […] er rigtig dårlig til at koncentrere mig. Det kan jeg lige så godt indrømme. Jeg er lidt en guldfisk. Hvis jeg er igang med at læse en […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *