Kontakt & Samarbejde

 

 

Om Karrieremoar

Karrieremor er grundlagt i April 2015 og hed Corporatemor indtil April 2018. Her skiftede bloggen så navn til Karrieremoar. Bloggen har pt. mere end 2800 sidevisninger om måneden, og ca 650 unikke besøgende. Bloggen er et udtryk for mine private tanker om karriere og karriereudvikling. Hvad jeg skriver her står for egen regning,  og er ikke et udtryk for andres holdninger.

 

Samarbejde

Jeg er åben overfor næsten alle typer samarbejde, så kontakt mig endelig hvis du har en ide som skal promoveres, en ny butik eller et produkt du føler stærkt for, en affiliateaftale, eller hvis du er interesseret i at få en reklame på bloggen.

Det er vigtigt for mig at de ting jeg reklamerer for skal passe ind i bloggens tema, og være af en god kvalitet. Når det er sagt, så er bloggens tema så bredt, at meget kan passe ind.

Jeg har tidligere skrevet om  hvor vigtig søvn er for medarbejdernes performance, og i den forbindelse reklameret for en butik som sælger gode dyner og puder.

Jeg har lavet et indlæg om feriehuse i Toscana, og et lignende indlæg kunne passe fint i tråd med bloggens tema, evt. med fokus på forretningsrejser.

Så kontakt mig endelig hvis du vil have et tilbud på et indlæg eller reklame.

Kontakt mig

Jeg kan kontaktes på karrieremoar(a)mail.com eller via formularen her: