Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/corporatemor.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26

Om Karrieremoar.dk

Karrieremoar er ikke endnu en Mommy blog. Den handler faktisk overraskende lidt om børn, navnet taget i betragtning. Karrieremoar handler om karrieremødre og kvinder generelt, og især om udfordringerne ved at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. Den handler om kvinders tilgang til karriere, problemer med at ramme glasloftet i virksomhederne. Og så handler den også om mode. Rigtig mode som kan bruges på kontoret og i bestyrelseslokalet, uden at gå på kompromis med kvindelighed, eller din personlige stil. Mit håb er at du bliver inspireret i din karriere, og forhåbentlig får et par gode råd med på vejen. Karriere bloggen er helt min egen, og baseret udelukkende på mine synspunkter og holdninger. Og kommentarfeltet er altid åbent, så del endelig ud af dine gode erfaringer! Sammen bliver vi endnu sejere 🙂

Om mig

Jeg er mor til fantastiske A & H på hhv. 5 og 8 år. Imens jeg forsøger at være en god mor, så passer jeg min karriere som erhvervsjurist på det pulserende arbejdsmarked.

Jeg er bosat i København, vild med at rejse, hemmelig mesterbager, og glad for min ladcykel.

Udover bloggen her, er jeg også aktiv på Facebook og Instagram, og du er meget velkommen til at følge med der.

Bloggen har tidligere heddet Corporatemor, så dette navn vil du se på de ældre indlæg.  

Som en lille disclaimer (man er vel jurist) vil jeg gerne sige, at jeg er på ingen måde kandidat til hverken årets mor eller årets medarbejder. Men jeg gør mit bedste på begge fronter, og jeg interesserer mig utrolig meget for udviklingen for kvinder på arbejdsmarkedet lige nu, både i forhold til lederstillinger, barsel og ligestilling. Og jeg håber at du har lyst til at læse med.

 

 

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et samarbejde med mig og bloggen, så læs mere på min kontakt & samarbejde side.

 

 

2 thoughts on “Om Karrieremoar.dk

 1. Anja

  7. december 2017 at 10:54

  Sikke en dejlig blog du har.
  Jeg er vild med måden du skriver og fortæller på – Dejligt ♥
  Fortsat god dag.

  1. Corporate Mor

   8. december 2017 at 13:16

   Mange tak for de søde ord! Og velkommen til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *