Aktiemarkedet er lige nu mere hot, end det har været. Der er flere og flere, der bliver en del af aktiemarkedet, og i dag er det også noget, som man f.eks. ser studerende gøre for at tjene lidt flere penge ved siden af dem, de får som SU. Det kan være, at du lige nu går og overvejer, hvad det næste skal være, som du skal investere i? Så kan du måske overveje, om det skulle være guld! I denne artikel kan du finde en guide til, hvordan du kommer i gang med at investere i guld!

 

Guld – den mest nostalgiske investeringsmulighed

Det er noget fedt i at investere i guld, fordi det er noget, man virkelig kan forstå, der har værdi. Vi bærer smykker af guld, når vi gerne vil føle os smykke, og vi bliver glade, når vi modtager dem i gave. Smykker ses ofte som et symbol på kærlighed, og her er det enten guld eller diamanter, der plejer at være de mest betydningsfulde at give. Derfor kan der virkelig være noget fedt i at have aktier i guld.

 

Guld: en god aktie midt i en krise

Hvis man kender lidt til aktiemarkedet, så ved man også, at det er et usikkert marked, der kan bryde sammen. Det er også noget, man har set igennem historien. Når man kigger tibage på de perioder, så kan man virkelig se, hvilke aktier der har fortsat med at være noget værd – her har guld været én af dem. Det er nemlig sådan med guld, at det ikke rigtigt falder i værdi afhængigt af det marked, der er omkring det. Det er også derfor, at det kan være fedt at vælge at investere i guld.

 

Sådan kommer du i gang med at investere i guld

For god og gennemtænkt investering i guld kan du se i linket og få et overblik over, hvordan du trin-for-trin kommer i gang med at investere i guld aktier. Du skal naturligvis først have en platform, som du kan bruge til at handle dine aktier på. Det er også herigennem, at du kan finde og købe dine guldaktier. Det gør du ganske simpelt ved at søge i søgefeltet, du finder inde i din handelsplatform. Det anbefales ikke, at man handler direkte fra banken, da dette kan betyde, at man betaler ekstra for gebyrer og kurtage. Men så er det heldigt, at der findes så mange gode handelsplatforme.